Sztárok

Ballack jachtkikötőben mondja ki az igent

Michael Ballack (31) a jóképű német focista és élettársa, Simone Lambe (30) különleges helyszínt választottak közelgő esküvőjük helyszínéül.

Egy müncheni napilap értesülése szerint az esküvőt július 14-15-én tartják Starnbergben, az elegáns Bajor Jacht-klubban. A pár több mint 400 vendéget vár a nagy napra.
A starnbergi tó hajósai között nyílt titok Ballack esküvője, a Jacht-klub éttermének pincérei titoktartási kötelezettségeikre hivatkozva mégsem nyilatkoztak.
Az exkluzív vitorlásegyesületet 1888-ban alapították, és az óta egy nemesi család gondozásában van. Ballack és menyasszony az igent Münchenben mondja ki, csak a buli lesz a gyönyörű tó partján.

Michael Ballack családjával Szardínia szigetén
Michael Ballack családjával Szardínia szigetén

A focista és Simone tíz évvel ezelőtt ismerkedtek meg egy kaiserslauterni kávézóban, ahol a lány pincérnőként dolgozott. A pár három fiával (Louis 6, Emilio 5, és Jordi 3) él Wimbledonban, de Starnbergben volt az otthonuk, mielőtt a focista át nem igazolt az FC Chelsea-hez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top