Sztárok

Ikersztárok Hollywoodban

A C és annál alacsonyabb kategóriájú pletykalapok gyakran rossz nevet írnak egy-egy sztár fényképe alá. Elnézegetve ezeket a fotókat, a sztárvilágban vannak olyan arcok, amelyek láttán első pillantásra nekünk is el kell gondolkoznunk, hogy ki is van a képen.

1. Micsoda férfi! Ugyanaz a kisugárzás, ugyanaz az elegancia és férfiasság! Mindössze 50 esztendő a korkülönbség George Clooney és Cary Grant között, ez azonban nem ok arra, hogy a két szívdobogtató férfiút ne egy napon említsük.

Cary Grant
Cary Grant
George Clooney
George Clooney

2. A hölgyeknek sem lehet okuk panaszra. Megan Fox (Transformers) fotója is fejtörést okozhat a szerkesztőknek, ha Angelina Jolie fényképei közé keveredik.

Megan Fox
Megan Fox
Angelina Jolie
Angelina Jolie

3. Egy hobbit és egy varázslófiú: nem boszorkányság, Elijah Wood és Daniel Radcliffe olyanok, mintha egymás ikertestvérei lennének. Ugyanolyan igéző kék szemek és csibészes mosoly, ráadásul előszeretettel játszanak hasonló karaktereket a filmvásznon.

Elijah Wood
Elijah Wood
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe

4. És még egy különleges eset, amelyben nemcsak a szereplők külső tulajdonságai megtévesztően hasonlóak, az ízlésük is hajszálpontosan ugyanolyan. A két szupermodell, Bar Refaeli és Gisele Bündchen ugyanúgy Leonardo DiCaprióba voltak szerelmesek. Az egyezőség hátulütője: ugyanúgy egyikük sem maradt végül együtt a színésszel.

Bar Refaeli
Bar Refaeli
Gisele Bundchen
Gisele Bündchen

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top