Sztárok

Bourne visszatér

A rajongók számára jó hír, hogy ha egy film sikeres, arról manapság igyekeznek minél több bőrt lenyúzni a készítők. Így van ez Jason Bourne történetével is.

A Bourne-filmek két producere – Frank Marshall és Tom Crowley – azt tervezik, hogy leforgatják a sorozat negyedik részét is.

A főszereplő, Jason Bourne bőrébe ismét Matt Damon bújik majd, aki az előző film forgatása után azt nyilatkozta, hogy még egyszer nem szeretné ezt a karaktert eljátszani. A legutóbbi hírek mégis arról szólnak, hogy a színész valamilyen oknál fogva kötélnek állt, és kész arra, hogy együtt dolgozzon a stábbal.

Matt Damon olyan titkosügynököt játszik a filmben, aki elvesztette az emlékezetét, és szeretné azt visszanyerni. A forgatási munkák csak 2009 januárjában kezdődnek Dél-Afrikában. A türelmetlen rajongóknak pedig egészen 2010-ig kell még várniuk, hogy kedvencük miatt újra beüljenek a moziba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top