Sztárok

Lindsay Lohan boldog Sammel

Valószínűleg erre a bejelentésre várt mindenki: Lindsay Lohan megerősítette a hírt, mely szerint Samantha Ronsonhoz fűződő kapcsolata több egyszerű barátságnál. A bulvársajtó feszülten figyeli, hogyan tovább.
Sam és Lindsay
Sam és Lindsay

Hosszú titkolózás után a színésznő a 22. születésnapján a következőt fogadta meg: „Szeretnék a következő évben boldog és egészséges lenni, és folytatni, amit elkezdtem, azzal az emberrel az oldalamon, aki a legközelebb áll a szívemhez.” Egy angol napilap információi szerint Lilo életében jelenleg nincs Samnél fontosabb ember.

Mióta Lindsay-t és Samet az év elején együtt látták Cannes-ban egy jacht fedélzetén, folyamatosan ki voltak téve a spekulációknak. A csélcsap színésznő akkor már hosszú ideje férfikíséret nélkül utazgatott keresztül-kasul a világban. Lilo és Sam azóta szinte elválaszthatatlanok, és az elmúlt két hónapban nem volt olyan nap, amelyet egymás nélkül töltöttek volna. Talán azért is van ez így, mert Lindsay az utóbbi időben partik helyett inkább forgatásra jár.

A beismerés „előszelének” is tekinthető, hogy Samantha születésnapi ajándéka egy 14 000 eurós Cartier gyűrű volt. A boldog mosolyok azonban megfizethetetlenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top