Sztárok

Niki Belucci Izraelt is bevette

Niki úgy érkezett első fellépésére Tel Avivba, hogy senki sem ismerte a nevét, de a bulit követően az egyik legismertebb és legkedveltebb lemezlovassá vált Izraelben. Ezt írták a helyi lapok a topless DJ-ről, amikor elhagyta a Szentföldet.

A Clara Bár-ban még soha nem volt ekkora érdeklődés egy parti iránt. A kétezerötszász férőhelyes tengerparti klubban, mozdulni sem lehetett este tíz órakor, amikor bezárták a kapukat és háromezer ember maradt kint, akik csak hallhatták, de nem láthatták hazánk büszkeségét.

Az izraeli média hatalmas érdeklődést mutatott Niki iránt. Két TV csatorna stábja Magyarországon is forgatott Nikivel a buli előtt, és a klubban sorba álltak az újságírók, riporterek, hogy pár szót beszélhessenek vele. Minden jelentősebb média írt róla, és úgy emlegették ezt a napot, mint az év buliját.

Ami Nikit illeti: már kapható a beatport.hu-n Get Up című dala, melyhez rövidesen videoklip is készül, valamint dolgozik az első – nemzetközileg is megjelenő – mixlemezének tracklistáján.

(CLS, NLCafe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top