Sztárok

Jennifer ikrei divatbabák

Jennifer Lopez ad a külsőségekre, efelől semmi kétség. Főleg miután kiderült, hogy ikreit is csak a legfinomabb holmikba hajlandó öltöztetni. Azt hallva pedig kicsit meglepődhet az ember lánya, hogy mindegyik babaruhát csupán egyszer viselik a csöppségek.

Születésük óta fény, csillogás és luxus veszi körbe Jennifer Lopez és Marc Anthony ikreit. Jennifer nagy gondot fordít arra, hogy Max és Emme semmiben ne szenvedjenek hiányt – talán túlságosan is nagyot. A luxuspalota falai közül kiszivárgott információk szerint a gondos anyuka minden ruhácskát csak egyetlenegyszer ad a gyerkőcökre, mert képtelen elviselni, ha a kicsik kétszer viselik ugyanazt a babaruhát.

Az egyszer használt, de egyszer használatosnak közel sem nevezhető, jó minőségű holmikat összegyűjtötték, és el szerették volna árverezni őket. A kiszemelt aukciósház azonban kizárólag felnőtteknek való ruhákat vezet be a katalógusába. Jennifer sajnálatát fejezte ki a hír hallatán, hiszen a babaruhák egyike-másika majd ezer dollárt kóstál.

Akinek már ez is sok volt, az ne olvasson tovább. Az énekesnőnek ugyanis nem ez az egyetlen sztárallűrje, amelyet a gyermekeivel fedez. A két kicsi számára már rögtön a születésük után felvett egy fényterapeutát és egy masszőrt, akik a csöppségek körül sürögnek-forognak. A speciális fényterápia segítségével állítólag növelhető a csecsemők intelligenciája. A babamasszőr pedig hetente kétszer látogat el a családhoz, hogy kényeztető masszázsban részesítse az ikreket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top