Sztárok

Rihanna és a Gucci összefognak

Mielőtt Rihanna piacra dobja saját ruhakollekcióját, aminek ő lesz a reklámarca is, gyakorlásképpen a Guccinak is modellt áll. A luxuscég az énekesnőt egy nagy jótékonysági akcióhoz szerződtette le, a befolyó összeg az UNICEF számlájára megy.

A kampány során Rihanna limitált példányszámban legyártott ruhadarabokat fog reklámozni, amelyek a „Tattoo Heart” vonal részét képezik. Ezek eladási árának negyedét a gyermekvédelmi szervezet kontójára utalják majd át.

A várhatóan rockos életérzést sugalló kollekció eladásához tökéletes választás volt a gitártestű énekesnő, akinek saját stílusa nagyon közel áll. A Gucci feje, Frida Giannini azonban nemcsak ezért szemelte ki Rihannát, hanem azért is, mert a fiatal sztár szívesen vállal fellépést a jótékony célok érdekében.

Az év elején pont egy UNICEF-gálán figyeltek fel rá a Gucci képveselői. Rihanna csak ennyit tett hozzá a felkéréshez: „Hatalmas megtiszteltetés, hogy a Guccit képviselhetem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top