Sztárok

Jennifer Garner második gyermekét várja

A találgatások már egy ideje zajlanak, most azonban a színésznő egyik barátja is megerősítette az örömteli hírt: Jennifer Garner és Ben Affleck második gyermeküket várják.

Amennyi sztár, lassan annyi sztárcsemete lesz Hollywoodban. Jennifer Garner kislányának, a kétéves Violetnek néhány hónap múlva testvére fog születni.

A hírt Victor Garbner árulta el, aki az Alias című sorozatban együtt játszott a színésznővel, és azóta is jó viszonyban vannak. Olyannyira, hogy az 59 éves színész a Garner–Affleck család közeli barátja.

Egy másik hírforrás szerint a színésznő már az ötödik hónapban van, és ha ez így igaz, akkor a karácsonyt már négytagú családként ünneplik.

Jennifer Garner folyamatosan mondogatta, hogy mindenképp szeretné, hogy Violetnek kis testvére legyen. Az utóbbi időben rendszeresen bő szabású felsőkben kapták lencsevégre. És ugyan a hírek még nincsenek hivatalos forrásból megerősítve, gyakran egy-egy kép többet elárul, mint egy szó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top