Sztárok

Szex és New York 2. – gázsiháború?

Újabb hisztiháború: a Szex és New York film második részéért Kim Cattrall legalább akkora gázsit követelne, mint amennyit Sarah Jessica Parker kap.

Ő a legviccesebb mindannyiuk közül. A vetítőtermek akkor telnek meg élettel, amikor Samatha Jones, alias Kim Cattrall elsüti a poénjait. Valljuk be, Cattrall jelenetei nélkül a produkció csak feleolyan szórakoztató lenne. A kritikusok és a rajongók is egyetértenek abban, hogy az 51 éves színésznő kiütötte Carryt a nyeregből, ő a film tulajdonképpeni sztárja. Kim ennek tudatában is van, és kijátszotta lapjait: benyújtotta igényét a következő kör legmagasabb gázsijára.

Barátok - de csak a filmvásznon
Barátok – de csak a filmvásznon

Jön ugyanis a Szex és New York második része. És ez nem is olyan meglepő, hiszen a produkció csak az első két hétben 200 millió eurós hasznot hozott. A finanszírozó Warner-stúdió ugyan még nem tett hivatalos bejelentést, különböző értesülések szerint azonban a kulisszák mögött már folynak az előkészületek. Cattrall azonban csak akkor vállalja el Samantha szerepét, ha legalább akkora pénz üti a markát, mint Sarah Jessica Parkernek.

A helyzet azért is érdekes, mert míg az első részben Carry szerepe 9,7 millió eurót ért, Samantha szemét mindössze 3,7 millióval szúrták ki. Kim már ekkor is magasabb fizetést szeretett volna kilobbizni magának, de erőszakosságával majdnem veszélybe sodorta a produkciót. Emiatt a két színésznő között is fagyos a viszony, már évek óta nincsenek jóban, s ez a forgatásokat is megnehezítette. Sarah Jessica Parker állítólag tombolt, mikor megtudta, hogy kolléganője ilyen nyilvánvalóan követeli a trónját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top