Sztárok

Jude Law sajnálja

Nem olyan régi nyilatkozatában a szexi angol színész sajnálatát fejezte ki a kolléganői és a megváltoztathatatlannak tűnő hollywoodi módi iránt.

A 35 esztendős Jude Law a német Gala magazinnak adott interjújában beszélt a nők és a férfiak megkülönböztetéséről, amely Hollywoodban (is) mind a mai napig érezhető. És nem csak akkor, ha a filmszerepekért járó gázsikat hasonlítjuk össze.

„Nem tartom fairnek, hogy ugyanabban a szakmában két teljesen különböző karrier létezik” – mondta a sztár, aki kifejtette, hogy az életkor és a kinézet tekintetében is megkülönböztetik a színészeket és a színésznőket. Emiatt lesznek a nők korábban, a férfiak pedig később sikeresek.

„Ez megmagyarázza, hogy a köztiszteletben álló színészek életkora miért 65, a nőké pedig miért 21 év.” Ő maga is csak örülni tud évei számának. „Korábban csak egy jóképű pasinak számítottam a sok közül. Az érdekesebb szerepajánlatokkal pedig most, a harmincas éveim közepén kezdenek megtalálni.” Sajnos, az ugyanilyen korban lévő színésznők többsége ritkán fut be 35 éves kora körül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top