Sztárok

Paltrow megvédi Madonnát

Aggasztó hírek keltek szárnyra Madonnáról. Amerikai lapok szerint az énekesnő ideg-összeroppanással került egy klinikára, mert nem bírta a szervezete a túlfeszített tempót.

Madonna sajtómenedzsere csak annyit közölt a lapokkal, hogy aggodalomra semmi ok, de azt nem kommentálta, hogy miért szorul ápolásra a díva. A hírek szerint barátnője, Gwyneth Paltrow kísérte be a kórházba, aki egy rádióinterjúban felháborodva mesélt a részletekről.

 

– Madonna jól van – kezdte Paltrow. – Szó sincs kimerülésről vagy ideg-összeroppanásról. Egyszerűen szeretne feltöltődni a világ körüli turnéra, és ehhez most a legnagyobb nyugalomra van szüksége. Mindössze néhány napig lesz bent, utána kiengedik. A barátnőm egészségesen él. Naponta többször jógázik, odafigyel, hogy mit eszik, és tisztában van azzal is, hogy már nem húszéves. Valóban keményen edz, és nagyon készül a turnéra, de ígéri, hogy senkinek sem fog csalódást okozni, és teljes erőbedobással lép majd fel minden koncertjén.

A klinikán töltött napok alatt nem fogad látogatókat az énekesnő, még a gyermekeivel is csak telefonon beszél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top