Sztárok

Ágnes bekeményített

Ágnes, vagy ahogy korábban ismertük, Ágnes Vanilla átutazott a keményebb zenék világába. Készülő lemezén sokkal nagyobb szerepet kapnak a gitárok, mint korábban.


A Szerelem első vérig című film egyik betétdalát is feldolgozta az énekesnő, Titkaid címmel. Eredetileg Beri Ary és Gombóc énekelték a szerzeményt Ne higgy nekem címmel, s Ágnesnek annyira megtetszett ez a dallam, hogy újraértelmezte. A dalhoz kapcsolódik, hogy szinte egy időben készült egy másik feldolgozás is belőle, a Sugarloaf együttestől. Hogy melyik lesz sikeresebb, az majd kiderül.

Ágnes hosszú hallgatásának szomorú oka volt: egy külföldi utazáson összeszedett trópusi betegsége miatt kényszerült orvosi kezelésre, de erős hitének köszönhetően egyre jobban érzi magát. Kevesen tudják az énekesnőről, hogy szabadidejében teológiát tanul, és imádja a verseket is.

Előző lemezén József Attilának állított emléket a megzenésített költeményekkel, most viszont néhány vadonatúj dallal is meglepi majd a rajongóit, akik a két évig tartó távollét alatt is kitartottak mellette.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top