Sztárok

Selma Blair hajrázik – fotóval!

A színésznő az egyik legnagyobb átváltozó művész Hollywoodban: szinte minden hivatalos megjelenésen más-más frizurával jelenik meg.

Hullámos, bob, frufru, copf, elválasztott, feltűzött, zselézett, borzolt – ahogy ő fésüli a haját, olyan frizurát fog előbb-utóbb mindenki viselni. Salma Blair megdöbbentő érzékkel, fél lépéssel a tömegek divatja előtt jár, hajtrendet diktál Hollywoodban.

Teszi ezt úgy, hogy frizurája teljesen eltér az álomgyár klasszikus szépségideáljáétól: se nem szőke, és csak néha hosszú. Ő viszont az a kivétel, aki a szabályt erősíti.

Selma többször is nyíltan kijelentette, hogy nem fog beállni a B-kategóriás színésznőcskék sorába. Semmi kedve hosszú és szőkére hidrogénezett sörényt növeszteni ahhoz, hogy egy-két szereppel többet csípjen meg. És jól teszi, hiszen legújabb, rövidre vágott frizurája nemcsak a vásznon mutat jól, hanem a fodrászok is jó keresnek a Selma-hajra vágyó vendégeken.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top