Sztárok

Shia LaBeouf ittasan balesetet szenvedett

A feltörekvő fiatal színész, akit nemrég Harrison Ford mellett láthattunk a legújabb Indiana Jones-filmben, a hétvégén akcióhőshöz nem illő balesetet szenvedett.

A 22 éves Shia LaBeouf egy szórakozóhelyen iszogatott, és késő éjszaka úgy gondolta, ideje hazamennie. A legurított italok ellenére sem hívott taxit, hanem a saját autójába ült be. Amikor az egyik kereszteződésnél balra akart kanyarodni, elszámította magát, és szaltózott egyet az autóval.

A kiérkező rendőröknek azonnal világossá vált, hogy LaBeouf ittasan vezette a kocsit, és azonnal őrizetbe vették. Túlzott szeszfogyasztás gyanújával bíróság elé állították, majd szabadlábra helyezték.

A fiatalember útja egyből a kórházba vezetett, ugyanis a baleset során megsérült a feje, a bal karja és a térde is. Szerencsére sem a színész útitársán, sem a másik autó sofőrjén nem esett egyetlen karcolás sem.

Shia számára nemcsak azért kínos ez a baleset, mert másodszorra kapták ittas vezetésen, hanem mert sérült karja miatt egy hónappal csúszik a Transformers 2. forgatása is. Ezek után örülhet, hogy ennyivel megúszta a balesetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top