Sztárok

Celine viaszba öntve

A párizsi Grevin múzeumban kapott viaszból készült szobrot Celine Dion és férje, Rene Angelil. A kanadai énekesnő könnyekig meghatódott, mikor meglátta a szobrokat, de a legjobban a kisfia, Rene Charles lepődött meg.

Celine fia szinte meg sem tudta különböztetni a mamáját a viaszmásától, de mikor felocsúdott, lelkesen fotózta a műszülőket.

 

Az énekesnő maga választotta ki a ruhát, amelyet a szoborra adtak, és azt is ellenőrizte, hogy milyen árnyalatú a paróka színe. Hogy még meggyőzőbb legyen a mű, Celine küldött a múzeumba egy üveggel a saját tervezésű parfümjéből is, így aki személyesen látja a bábukat, azt is érezheti, hogy milyen a sztár illata.

 

Egyéb megtiszteltetésben is részesült a kiváló művésznő: Nicolas Sarkozytől személyesen vehette át a „France’s Legion d’Honneur” kitüntetést az Elysse Palace-ban. Celine a francia nyelvterületen elért sikereiért és jótékony megmozdulásaiért érdemelte ki az érdemrendet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top