Sztárok

Zámbó Árpy beleszeret Zsófikába

A héten háziállatokban bővelkedett a Hal a tortán. A mai záróepizódban Zámbó Árpy veszi a kezébe a fakanalat. Hogy mi fog ebből kisülni?

Hétfőn a Crystal énekesének, Kasza Tibinek a főztjével és egy ajándékba kapott macska tetemével ismerkedhettünk meg, majd kivillanó mellekkel következett McDucky, szerdán Lui Padre rántott békacombbal éheztette vendégeit, csütörtökön Szűcs Judith elaludt, amíg nővére főzött helyette, mai zárásként Zámbó Árpy alkot.

Zámbó Árpy és Lui Padre
Zámbó Árpy és Lui Padre

A hét utolsó versenyzője Zámbó Árpy, aki már reggel megvásárolja Zsófikát, a hófehér tyúkot, amelyet később mégsem vág le, inkább megtartja. Péntek lévén mindenkinek kijár a jóból, Árpy húslevest készít, amelyre már hétfő óta áhítoztak a csapattársak.

Hogy a tyúk helyett mi kerül a levesbe, az ma este a Hal a tortán című műsorból mindenképpen kiderül. Árpy mindenesetre igazán otthonosan mozog a konyhában, de erről és sok más érdekességről győződj meg a saját szemeddel ma este 20:15-től a TV2 vendégjáró valóságshow-jából.

TV2, NLCafe

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top