Sztárok

Morgan Freeman már jobban van

Az Oscar-díjas Morgan Freeman - aki vasárnap autóbalesetet szenvedett - a kórházban lábadozik, és szóvivője szerint egyre jobban érzi magát.

A színész vasárnap, nem sokkal éjfél után, Mississippi államban szenvedett súlyos autóbalesetet, amikor az autópályáról letérve kisodródott és többször átfordult kocsijával. A hírek szerint nem vesztette eszméletét, közvetlenül a baleset után még tudott beszélni.

Az autó annyira összeroncsolódott, hogy a kiérkező mentőcsapat Freemant és a vele utazó hölgyet csak egy speciális eszközzel tudta kiszabadítani. Ezután azonnal a memphisi kórházba szállították őket.

Bár a 71 éves színész a kórházba szállítás után kritikus állapotban volt, de már jobban van, adta hírül Freeman szóvivője. A karja és a könyöke eltört, a válla és a nyaka is súlyosan megsérült. A színészt megoperálják, várhatóan jó egy hónapig tart a gyógyulása.

A szóvivő elmondása szerint a sztár megfogadta, hogy újra egészséges lesz, és már alig várja, hogy felépüljön. Azt egyelőre nem tudni, miért következett be a baleset: szerencsére mind a két utas biztonsági öve be volt kötve, és egyikük sem állt alkohol vagy drog befolyása alatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top