Sztárok

Josh Hartnettet kétszer kikosarazták

Harmincévesen az embernek tisztában kell lennie az alapvető protokollal, még akkor is, ha hollywoodi sztár, különben olyan kínos szituációba kerülhet, mint Josh Hartnett. A színészt kétszer utasították el, amikor egy exkluzív klubba próbált bejutni.

Josh Hartnett mostanában Londonban tengeti napjait, ahol színházi szerepre készül. Mivel a tengeren túl a legtöbb helyre minden nehézség nélkül bejut, nem gondolta volna, hogy Angliában ilyen kínos szituációba kerül.

Josht az exkluzív „The Roof Gardens” nevű helyre egyszerűen nem engedték be, mert a sztár sportcipőben jelent meg. A színész igencsak megkönnyebbült, amikor felismerte őt egy hölgy, aki szólt a marcona ajtónállónak, hogy kivel van dolga.

A biztonsági őr végigmérte a Pearl Harbor sztárját, majd kijelentette, hogy soha életében nem hallott még Josh Hartnettről. A második elutasítás után a színész úgy gondolta, hogy jobb lesz, ha elhagyja a helyszínt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top