Sztárok

Teri leégett az étteremben

A Született feleségek szereplői egyelőre nem tudnak szabadulni a sorozatbéli karaktereiktől. Teri Hatcher a minap inkognitóban szeretett volna vacsorázni egy gyermekkori barátjával, de előétel helyett jókora botrányt kaptak.

A sorozat egyik fanatikus rajongója is az étteremben tartózkodott, és annyira megörült a kedvencének, hogy sikítozni kezdett. A színésznő kellemetlenül érezte magát, de azt hitte, hogy egy autogrammal megúszhatja az egészet. Nem volt ekkora szerencséje. A rajongó döbbenten vette tudomásul, hogy „Susan” nem a sorozatbeli férjével tölti az estét, és ezt hangosan szóvá is tette.

– Perceken keresztül áradozott arról, hogy a James Denton által megformált Mike milyen nagyszerű férfi, és a színésznő szégyellje magát, mert megcsalja – mesélte egy másik vendég. – A színésznő eleinte csak kínosan mosolygott, majd néhány percre eltűnt a mellékhelyiségben. Addig a sokkos állapotú asszony visszaült a helyére, de magában tovább fortyogott.

Teri Hatcheren rendszeresen számon kérik, hogy hol van James Denton, ő ilyenkor mosolyogva szokta válaszolni, hogy a férjének nagyon sok a munkája, és nem tudta elkísérni.

Ki tudja, mire vetemednek még a rajongók az ötödik évad bemutatása után, hiszen a hírek szerint Susan szakít Mike- kal, és új kedvesre lel, akit Gale Harold (A fiúk a klubból) főszereplője alakít majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top