Sztárok

Bond a király!

Őfelsége legismertebb ügynöke igazi kék vér a mozivilágban. A Quantum csendje igazi királyi fogadtatásban fog részesülni: londoni világpremierjére már most megváltotta jegyét a két herceg.

William és Harry herceg három hónappal előre jelezte: mindenképpen ott szeretne lenni a bemutatón. A vörös szőnyegen természetesen végigsétálnak majd a színészek is: az ünnepségből Daniel Craig, Judy Dench és Gemma Arterton sem maradhat ki.

 

A londoni premierek helyszínén, a Leicester Square-en október 29-én sorra kerülő esemény bevételei a hercegek kérése alapján két – sebesült angol katonákat és családjukat segítő – alapítvány számlájára kerül: a bevételt Help for Heroes és a Royal British Legion kapja.

Harry, aki Afganisztánban megtapasztalta már a frontvonalat, és bátyja, aki szintén katonatiszt, a moziban majd összehasonlíthatja a valóságot a kalandok látványos és izgalmas verziójával: a 22. Bond-filmmel.

Quantum csendje (Quantum of Solace), hazai bemutató: 2008. november 13.

IC Press

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top