Sztárok

Heidi Klum lemeztelenített titka

Heidi Klum éppen Olaszországban, Ponza közelében nyaral a családjával. Itt kapták lencsevégre a szemfüles lesifotósok, amint fedetlen keblekkel élvezi a napsütést.

A németországi Topmodell című műsor háziasszonyának 35 évesen sem lehet oka panaszra. A szupermodell, aki nem mellesleg a Victoria’s Secret fehérnemű egyik vezető modellje, még mindig csúcsformában van: alakja három gyermek világrahozatala után is kifogástalan. A paparazzik képein csupán egyetlen részlet nem kerülte el a fanyalgók figyelmét: Heidi Klum keblei.

 

Hans és Franz, ahogy a modell a két halmot becézi, először kerültek fedetlenül a nyilvánosság elé, nem kis meglepetést okozva. A képeket elnézve sokakban felmerült a kérdés, korábban nem voltak dúsabb keblei a szupermodellnek? A válasz egyszerű: a képek újabb bizonyíték arra, mennyire csalósak – és milyen jól működnek – a push-up melltartók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top