Sztárok

Szép, gazdag és még okos is

Ahogy a Harry Potter-sorozatból ismert Hermione, az őt megszemélyesítő Emma Watson is osztályelső. A tizennyolc éves színésznő színjelessel érettségizett.

Emma Watson bizonyára nem szeretne lemaradni az általa megformált Hermione Granger teljesítményétől, de sokkal valószínűbb, hogy ő maga is olyan okos, mint Harry Potter egyik legjobb barátja. A színésznő kitűnő osztályzattal abszolválta gimnáziumi tanulmányait.

Választott tantárgyaiból – ami az angol irodalom, a földrajz és a művészettörténet volt – dicséretet is kapott. „Emma rettenetesen boldog, és mi mindannyian büszkék vagyunk rá” – mondta a színésznő szóvivője az egyik angol napilapnak.

A kitűnő iskolai eredmények rámutatnak arra, mekkora önfegyelemmel bír a színésznő, aki kilencéves kora óta szinte folyamatosan kamera előtt áll. Emma természetesen itt nem áll meg, ahogy azt már évek óta tervezi, a Cambridge-i Egyetemen szeretne filozófiát hallgatni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top