Sztárok

Se Wilsonnal, se nélküle

Állítólag Kate Hudson ismét felvette a kapcsolatot volt szerelmével, Owen Wilsonnal. Nem biztos, hogy ez volt a legjobb dolog, amit tehetett.

A színésznő az amerikai People magazin szerint a szépek között is a legszebb. Mi a titka? Átható természetesség és a gének – valószínűleg ez az oka, hogy számtalan férfi (és női) rajongón túl Owen Wilsont is újra és újra rabul ejti.

Bár a szakításuk nagyon megviselte a színészt, utána jó viszony alakult ki közöttük. Kate azóta rövid románcot folytatott Lance Armstronggal, akivel a kapcsolata néhány hete zátonyra futott. Egyes források szerint azóta Hudson kisasszony ismét Owent hívogatja.

„Owen először igyekezett hűvösen viselkedni vele, mert mégiscsak Kate hagyta el őt. De egy idő után feladta az erőltetettséget, és nagyon aranyos volt vele. Ez az egész Owennel szemben nem fair, mert ő mély érzelmeket táplál Kate iránt” – nyilatkozta egy bennfentes a Star magazinnak. A kérdés már csak az, hogy Kate Hudson mit szeretne a színésztől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top