Sztárok

Újra találkoztak a Beverly Hills 90210 szereplői

A nálunk is futó sorozat igazi siker volt egy évtizeddel ezelőtt. Tinik sokasága bámulta napról napra az amerikai gimnazisták kalandjait.

A szereplők persze már túl voltak a kamaszkoron, és sokkal idősebbek játszották el a tizenéveseket. Ennek megfelelően bőven akadtak problémák a forgatások alatt. A sorozatban barátnőket játszó Jennie Garth (Kelly) és Shannen Doherty (Brenda) harmonikus kapcsolata csak a kameráknak szólt, a valóságban ki nem állhatta egymást a két színésznő. Tizennégy év után most találkoztak először.

Shannen Dohertynek azonban már korábban, 1994-ben el kellett hagynia sorozatot, mert a producerekkel és a kollégáival folyamatos összetűzései voltak, a hírek szerint elviselhetetlen volt a természete. Aztán idővel sok minden megváltozott, és több mint tizennégy év után mindkét színésznő kicsit izgult a találkozás miatt. Jennie a People-nek azt nyilatkozta, hogy azóta felnőttek, érettek lettek és ennek megfelelően gondolkodnak. A találkozás békésen zajlott, a korábbi konfliktusok elsimultak, és sikerült barátságos hangulatban eltölteni az időt. Ez nem is meglepő, hiszen valószínűleg nem szakmai kérdésekről csacsogtak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top