Sztárok

Sztárcsemeték Hollywoodban – képekkel!

A tojáshéj még a fenekükön, de a legjobb úton vannak a sztárság felé. Némelyiküket többet fényképezik, mint a szüleiket. Nem is csoda, hiszen ezek a csöppségek valóban elbövőlőek.

Nem is lehetne mással kezdeni a sort, mint Katie Holmes és Tom Cruise tündéri kislányával. Suri Cruise-t nemrég a legdivatosabb celebgyereknek választották. Elnézve a piros ruhácskát, az aranyszínű cipellőt és a mamája körömlakkjával harmonizáló nyakláncot, a döntés jogos. Mellette a másik leányzó Matilda Ledger, Michelle Williams és Heath Ledger kislánya, akiről még nem lehet tudni, mennyire tehetséges, de szépségével máris mindenkit elvarázsol.

Suri Cruise
Suri Cruise
Matilda Ledger
Matilda Ledger

Állítólag Beckhamék újabb csemetét szeretnének. Ha így haladnak, könnyen összeáll egy fél futballcsapat, pedig lehet, hogy a három fiú után a szülők egy kislányt szeretnének. Addig is a klónok: Brooklyn, Cruz és Romeo (balról) a papájukkal.

Beckhamék
Beckhamék

Akiknek viszont már megvan a fél futballcsapat, azok Angelina Jolie és Brad Pitt. A bal oldali képen, Angelina karján Zahara Marley és Shiloh Nouvel. Jobboldalt Maddox Chivan és Pax Thien. A legfiatalabbak, Knox Leon és Vivienne Marcheline egyelőre a pólyában rúgkapálnak.

Zahara Marley és Shiloh Nouvel Angelinával
Zahara Marley és Shiloh Nouvel
Angelinával

 

Maddox Chivan és Pax Thien
Maddox Chivan és Pax Thien

 

A kis Violetnek nem sokáig kell egyedül játszania, szülei – Jennifer Gardner és Ben Affleck – hamarosan kis testvérrel ajándékozzák meg. A jobb oldali képen Hollywood legvagányabb kissráca, Kingston vigyorog a kamerába. Ő az énekesnő, Gwen Stefani és Gavin Rossdale kisfia.

Violet Affleck
Violet Affleck

 

Kingston Rossdale
Kingston Rossdale

 

A gyönyörű tinik a mamájuktól, Cindy Crawfordtól örökölték génjeiket. A fiú, Presley Walker (szőke) a lányos anyák álma, Kaya Jordan (barna) pedig hamarosan a mama nyomdokaiba léphet. Ugyanúgy, ahogy Kate Moss lánya, Lila Grace. Annak tudatában, hogy a papája a Dazed & Confused divatlap alapítója, erre minden esély megvan.

Presley Walker és Kaya Jordan
Presley Walker és Kaya Jordan

 

Lila Grace és Kate Moss
Lila Grace és Kate Moss

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top