Sztárok

Mel C babát vár

A kilencvenes évek nagy sikerű lánybandája, a Spice Girls tagjai ma már mind anyukák – egyikük kivételével. Mel C most behozza a lemaradását, ugyanis kisbabát vár.

Mel C, polgári nevén Melanie Chisholm az egyetlen, akinek sikerült kitörnie a Spice Girls árnyékából, és szólókarrierje sikeresnek mondható. Az együttes többi tagjával ellentétben ő az egyetlen, akinek nem született még gyermeke.

Az énekesnő nemrég saját honlapján adta a rajongói tudtára, hogy gyermeket vár: „Megerősíthetem a hírt, hogy Tomnak és nekem kisbabánk lesz, és ennek nagyon örülünk. Biztos vagyok benne, hogy megértitek, egy kis időre volt szükségünk, hogy biztosak legyünk a dologban, és közölhessük a jó hírt mindenkivel.”

A 34 éves énekesnő már hat éve van együtt kedvesével, mégis csak pár hete nyilatkozott először arról, hogy babát szeretnének. Azt azonban ő sem gondolta volna, hogy ilyen gyorsan valóra válik a kívánsága.

Az egykori fűszeres lányok közül Victoria Beckhamnek van a legtöbb gyereke, szám szerint három fiú: Brooklyn, Romeo és Cruz. Emma Bunton egy kisfiú, Beau, Melanie Brown pedig két kislány, Phoenix és Angel édesanyja. Geri Halliwellnek egy kislánya van, akit Bluebellnek hívnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top