Sztárok

Cameron Diaz gyomra feneketlen

Kevesen hinnénk, hogy a sudár Cameron Diaz nem diétázik éjjel-nappal. Egy szemtanú szerint a színésznő hatalmas adagokat képes eltüntetni.

Cameron szerelmével, Paul Sculforral a Maldív-szigeteken nyaralt. A Four Season luxushotel egyik különálló, part menti bungalóját bérelték ki. Természetesen itt sem tudtak elbújni a kíváncsi tekintetek elől.

Egy szemtanú elmesélte az újságíróknak, hogy a pár együtt búvárkodott és kajakozott, és hozzátette, hogy Diaz kisasszony annyit eszik, mint egy disznó. Most vonja kétségbe valaki, hogy a boldogság hozza meg az étvágyat! A pletykás forrás szerint Charlie szőke angyala akkora brillt visel, hogy csoda, hogy le nem szakad a bal kezének gyűrűsujja.

A színésznő és a modell egyébként igyekeztek kerülni minden feltűnést, és megpróbálták a privát szférájukat annyira megőrizni, amennyire lehetett. Lehet, hogy a bungalóban való időtöltés csak tovább erősítette a kapcsolatukat?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top