Sztárok

Chris Martin különös hobbija

A Coldplay együttes énekese, Chris Martin és bandájának tagjai különös módját választották az ellazulásnak: szívesen varrnak együtt.

A legtöbb embernek a masszázs vagy más wellnesskezelés jut eszébe, ha ellazulásról esik szó, nem úgy Chris Martinnak és bandájának. A Coldplay frontembere egy interjúban elárulta, hogy a többiekkel együtt szívesen varrnak a stúdióban.

„Teljesen kikapcsol bennünket, amikor a stúdióban együtt szabunk-varrunk. Valószínűleg ez most úgy hangzott, mintha nagymamák lennénk egy kézműves nyugdíjascsoportban, de ez az igazság. Ráadásul így mi magunk határozhatjuk meg, hogy miben lépünk fel a koncerteken.”

Azt nem árulta el az énekes, hogy feleségének, Gwyneth Paltrow-nak és gyermekeinek is készítenek-e ruhákat. Azt viszont igen, hogy figyelnie kell arra, hogy a varrókészlet a koncertkörút alatt is kéznél legyen. Az énekes véleménye szerint a közös hobbi tovább erősíti az együttes tagjaiban az összetartozást.

„Ha ismert ember vagy, mindenki állandóan akar valamit tőled. Jó olyan dolgokat csinálni, amelyeket valakikkel együtt hozol létre.” Vajon Chris Martin és a tagok a szeptember 23-i budapesti koncertre is magukkal hozzák a varródobozukat?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top