Sztárok

Kate Moss ruhákkal zsarolja a lányát

A szupermodelleknek is megvan a magukhoz való eszük: Kate Moss méregdrága dizájnerruhákkal veszi rá lányát, Lila Grace-t arra, hogy rendesen egyen.
Középen Lila Grace
Középen Lila Grace

Mi köze van az üres tányérnak és egy modell gardróbjának egymáshoz? Kate Moss és lánya, Lila Grace esetében nagyon is sok. A 34 éves szupermodell más anyákhoz hasonlóan trükkhöz folyamodik, ha el akar érni a gyermekénél valamit. Nála viszont a módszer más, mint általában véve.

Új játék, könyv, DVD vagy zsebpénz helyett Lila Grace akarata ellen a mama szekrényében lógó ruhák csábereje a legnagyobb fegyver. A lekenyerezés Kate szerint remekül működik: „Lila Grace megértette, hogy ha nem eszik eleget, akkor nem fog megnőni. Viszont ha nem nő meg, akkor soha nem lesznek rá jók a ruháim.”

Kate Moss elárulta, hogy a lánya éretten gondolkozik, és a felnőttekkel szemben rendkívül közvetlen: „Sokkal direktebb, mint amilyen gyerek én voltam. Szívesen mondja ki a véleményét, és igazi beszélgetéseket folytat a felnőttekkel.” Nem csoda, hogy az alig hatéves kislány már azt is tudja, kihez, illetve kikhez fog férjhez menni. Kate állítása szerint a lánya nem egy, hanem rögtön három jövendőbelit szemelt ki magának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top