Sztárok

Újabb magyar playmate költözik Hugh Hefnerhez

Metzker Viki, az egykori playmate Hugh Hefnerhez, a közismert férfimagazin alapítójához költözik egy időre.

Évről évre a világ számos pontjáról érkeznek szépséges hölgyek az idős, de egykoron nagy nőcsábász hírében álló laptulajdonoshoz, hogy vendégszeretetét élvezzék, és egy exkluzív fotózás keretein belül megjelenhessenek a tengerentúli nyuszis magazinban.

„Ez hatalmas szerencse és megtiszteltetés, hiszen szinte lehetetlen másképp megjelenni az újságban” – mondta Viki a Cool Live adásában. Viki emellett hozzátette, ugródeszkaként sem elhanyagolható a lehetőség, ugyanis nincs kizárva, hogy akár több munkalehetőség áll a házhoz.

A csinos hölgy a párja nélkül utazik Los Angelesbe, és kizárólag azokat a holmikat viszi magával, amelyeket kifejezetten kértek tőle: nagyrészt laza, sportos ruhákat. „Meg is lepődtem, mivel arra számítottam, hogy mindennap ki kell öltözni, de összesen egy parti lesz, ahol a vendégek összeismerkedhetnek.”

Természetesen az ajándék sem marad el: Viki egy igazi magyar jelképpel, egy csikósostorral lepi meg vendéglátóját. Ami USA-beli terveit illeti, a playmate nem tartja kizártnak, hogy a későbbiekben kint dolgozzon, ám azt belátja, ehhez oltári nagy szerencse szükséges: „Ha kapok olyan felkérést, amiért érdemes az Államokba költöznöm, akkor biztosan megyek!”

Cool TV

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top