Sztárok

Ashton Kutcher: színészből fociedző

Arról már sok történet szólt, hogy a hírességek mivel foglalkoztak azelőtt, hogy megismerte volna nevüket a világ. Sokan modellkedtek vagy reklámokban szerepeltek. Arra viszont elég kevés példa akad, hogy valaki ismert színészként másba fogjon bele. Persze azért Ashton Kutcher sem hagyott fel a színészettel.

Mindössze annyi történt, hogy mellékállásban mást is elvállalt. Demi Moore 30 éves kedvese igazi sportrajongó, és már régi álma és terve volt, hogy a szurkoláson kívül többet is tegyen. A színész segédedző lett a Harvard-Westlake Schoolnál, amely egy iskola Los Angelesben. A csapat vezetője természetesen igen csodálkozott azon, hogy miért is szeretne Ashton edzősködni, amire a színész a következőt felelte: „Van három lányom, akik egyáltalán nem érdeklődnek semmilyen sport iránt. A munkámmal szeretném az ő lelkesedésüket is kivívni. Emellett persze imádom a sportot, és minden vágyam egy csapat edzőjének lenni.”

A tervek szerint Ashton hetente ötször fog a csapatával edzeni, és az első sikert már el is könyvelhették, hiszen az újdonsült edző fiai az első meccsüket nagy fölénnyel meg is nyerték. Más kérdés, hogy az új elfoglaltság mellé hogy fér be a színészkedés, és Demi hogy fogadja férje távollétét? Vagy talán az lehet a háttérben, hogy a színész az utóbbi időben nem dúskált a jobbnál jobb szerepajánlatokban, ezért nézett más elfoglaltság után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top