Sztárok

Ricky rejtegeti a gyermekeit

Ricky Martin bombabiztos búvóhelyet talált magának, ahol az örökbe fogadott fiaival ismerkedik.

Az énekes egy hónappal ezelőtt fogadott örökbe egy ikerpárt, és minden ismerősének megtiltotta, hogy információt szivárogtasson ki a gyermekekről. Csak annyit lehet tudni, hogy egy béranya szülte a fiúkat, de sem a nemzetiségük, sem a koruk, sem a nevük nem került nyilvánosságra.

A hírek szerint Ricky egyedül neveli a kicsiket, mindössze egy dadus segít neki. Az énekes egy interjúban annyit árult csak el, hogy 2008-ban semmiféle fellépést nem vállal, és minden percét a fiúkkal tölti.

Arra a kérdésre, hogy egyedülálló apaként mennyire nehéz nevelni az ikreket, az volt a válasza, hogy minden csak szervezés kérdése. Évek óta készült erre, és mindent pontosan megtervezett. Mire a srácok megérkeztek, már tökéletesen kialakított gyermekszoba várta őket, és ő is felkészült mindenre, hiszen több tucat könyvet olvasott el a gyermeknevelésről. Nevetve mesélte, hogy azért érik őt is meglepetések, hiszen egészen más könyvből nevelni, mint amikor két apróság sír a karjaiban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top