Sztárok

Jennifer Lopez topformában

Az énekesnőt sokszor piszkálják kerek formái miatt, de most bebizonyította, hogy bármilyen is legyen az alkata, remek formában van, és az erőnléte is kitűnő. J.Lo az énekesnő, színésznő, zenei producer és divattervező foglalkozások mellett az atlétát is beírhatja az önéletrajzába.

A sokoldalú Jennifer a múlt hétvégén részt vett a Los Angeles-triatlonon. A három sportágban – úszás, futás, kerékpározás – elismerést érdemlő időeredményt ért el: 2 óra, 23 perc és 28 másodperc alatt. J.Lo nem sokkal azután kezdett edzeni, hogy az ikrei – Emme és Max – hét hónapja megszülettek. Az énekesnő belebokszolt a levegőbe, amikor átért a célvonalon, és büszkén nyilatkozott teljesítményéről: „Nagyon örülök, hogy befejeztem, és a vízzel is boldogultam. De még jobb érzés, hogy a rendezvény bevételét gyermekkórházak számlájára utalják majd.”

A triatlonnak tehát jótékonysági célja volt, az indulóknak pedig a következő távokat kellett teljesíteniük: fél mérföld úszás, 18 mérföld kerékpározás és 4 mérföld futás (1 mérföld kb. 1609 méter). A sztárnak a bicajozással kellett kezdenie, aztán be kellett ugrania az óceánba, utána pedig egyből, vizes úszódresszben következett a futás. J.Lót egy kollégája, Matthew McConaughey beszélte rá a részvételre. A színész is igen jól szerepelt, mindössze másfél órára volt szüksége. A célvonalnál pedig már várta modell kedvese, Camila és két hónapos kisfiuk, Levi is.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top