Sztárok

Ben Affleck vad külseje

Hosszú, majdnem vállig érő haj, dús körszakáll, elhanyagolt öltözék. Így jelent meg Ben Affleck legutóbb Los Angelesben. Mi történhetett a színésszel? - tesszük fel a kérdést.

A magára általában adó Ben szerencsére nem hagyott fel jó szokásával, az igényességgel, mindössze egy filmszerep kedvéért növesztette meg haját és szőrzetét ilyen drasztikus módon. A látványból ítélve jó néhány hónap kellett hozzá. A változás folyamatos volt, így a színész kétéves kislánya, Violet nem ijedt meg édesapja külsejétől, sőt most már előszeretettel cibálja meg a papa szakállát.

A kislány fiatal kora ellenére igen erőteljes akarattal bír, mindig eléri valahogy a szüleinél, hogy az történjen, amit ő szeretne. A család egyébként rendkívül összetartó, nagyon sokszor látni őket együtt, legyen szó bármilyen programról: egy egyszerű vásárlásról, játszótéri időtöltésről vagy csak az együtt töltött idő öröméről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top