Sztárok

Britney a szülinapjára új albumot ígér

December 2-a különleges nap lesz az énekesnő számára, és nem csak azért, mert akkor van a születésnapja. Britney 27 éves lesz idén, és az évfordulóra tervezi hatodik stúdióalbumának kiadását is. A lemez címe már megvan: Circus.

Természetesen a rajongóknak nem kell olyan sokáig várniuk, mert az új albumból már ízelítőt is kapnak. Szeptember 22-től kezdik játszani a rádiók az első számot, a Womanizert. Britney már június óta dolgozik a lemezen, és a munkában nagy nevű közreműködők is a segítségére vannak. Olyan kollégákkal dolgozik együtt, mint az R ’n’ B énekes Babyface és Keri Hilson, valamint Santana.

Britney azonban elsősorban magától várja a sikert, és nagy reményeket fűz a jövendő albumhoz. Nemrég lelkesen nyilatkozott az OK! Magazine-nak a készülő számokról: „Úgy érzem, most nagyon sokat beleadok a munkába, és nemcsak szakmai szempontból, hanem saját magamból is. A körülmények is sokkal meghittebbek, hiszen mindennap dolgozom az albumon otthon, a nappalimban. A legjobb lemezemnek kell lennie.”

Az énekesnőnek az elmúlt időszakban bőven akadt oka az ünneplésre, hiszen az MTV díjátadóján is sikereket zsebelt be, valamint két kisfia is szeptemberben ünnepli a születésnapját. Sean Preston hároméves, öccse, Jayden James pedig kettő. A szülinapi zsúrra egy közeli barát otthonában került sor, ahol az egész Spears család megjelent, Britney húga, Jamie Lynn is a család legfiatalabb tagjával, Maddie-vel. További hírességek is felköszöntötték a szülinaposokat, hiszen ott volt Jenny McCarthy, valamint Gwen Stefani is a kisfiával, Kingstonnal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top