Sztárok

Tóth Gabi jó példát mutat

Az énekesnő szívügyének tekinti, hogy felszólaljon az ittas vezetés ellen. Gabi a Cool Live műsorában elárulta: mindig ellenezte, ha valaki alkoholfogyasztás után ült autóba.

Egy sajnálatos baleset miatt egy hozzá igen közel álló személy is elhunyt már, így számára természetes, hogy ahol csak tud, segít, hogy a hasonló tragédiákat megakadályozza. – Mindenkit várnak haza! Az ilyen eseteknek nem szabadna megtörténniük!

Az énekesnő így boldogon vállalta, hogy több hazai popzenésszel karöltve részt vesz annak klipnek a forgatásán, amely a „Tiszta fej” kampány részeként kívánja felhívni a fiatalok figyelmét az ittas vezetés veszélyeire.

A kezdeményezést az ORFK hívta életre, a dal pedig Szabó Zé tolla által látta meg a napvilágot. A klip egy fiatal párról szól, és – többek között – Gáspár Laci, Völgyesi Gabi, AFC Tomi, Mark, Lola és Tóth Gabi játsszák a mellékszerepeket.

A történet a kor szellemében, tökéletesen életszerűen mutatja be a felelőtlen alkoholfogyasztás következményeit, így az üzenet remélhetőleg mindenkihez eljut, aki bármilyen módon érintett lehet a kiemelkedő fontosságú ügyben. Gabi elárulta, ő maga is gyakran szólal fel az ügyben, és úgy gondolja, a rajongók és a koncertlátogatók figyelembe veszik a szavait.

Cool TV

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top