Sztárok

Britney szexe az exszel

Britney Spears volt szeretője, Adnan Ghalib sokat tenne azért, hogy a világ az ő nevét is megjegyezze. A férfi szeretne pénzt keresni az énekesnőhöz fűződő egykori kapcsolatával, illetve annak testi részével: közös szexvideójukat adná el.

Britney Spears és Adnan Ghalib
Britney Spears és Adnan Ghalib

Britney tavaly járt együtt a brit lesifotóssal, aki most bejelentette, hogy olyan szexvideó van a birtokában, amelyen az énekesnővel szerepelnek. Britney állítólag csak egy pink parókát visel. A kétórás felvétel akkor készült, amikor a szerelmespár Mexikóban nyaralt.

A rajongókat viszont sokkal inkább foglalkoztatja az énekesnő zenei karrierje. Nekik lehet igazi örömhír, hogy Britney jövőre hatalmas koncertkörutat tervez. Ahogy egy rádióinterjúban elmondta, köszöni a rajongói támogatását, és akár egy világ körüli turnéra is sor kerülhet.

Az énekesnő utoljára 2004-ben turnézott, de akkor a térdsérülése miatt több állomáson le kellett mondania a koncertet. Brit egyes vélemények szerint jövőre újra maximális formában lehet, motivációját pedig tovább növeli a három besöpört MTV Video Music Awards díj, az új nagylemez és a további két jelölés az MTV Europe Music Awards díjra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top