Sztárok

Hetvenévesen is szexi

Tina Turner visszatért a színpadra, és nem is akárhogyan! A majd hetvenéves rocknagyinak elképesztő szereléseket álmodott Bob Mackie jelmeztervező.

A hihetetlen energiával megáldott énekesnő koncertturnéja október 1-jén indult, és számos amerikai állomás mellett jövőre Európába is átruccan majd. Azok a szerencsés és villámgyors rajongók, akik eljutnak egy-egy fellépésére, élőben is megcsodálhatják a ruhákat.

Hogyan lehet valaki ilyen idős korában is szexi? Erre a kérdésre a tervező tudja a legjobban a választ, aki harminc éve dolgozik együtt a legendás énekesnővel.

„Teljesen szabad kezet adtam Mackie-nek a jelmezek tervezésében. Csupán arra kellett figyelnie, hogy szabadon tudjak mozogni a ruhákban” – mondta az énekesnő.

A dizájnert Tina Turner élete inspirálta. A ruhák elsősorban Tina egyik filmszerepére emlékeztetnek (Mad Max – 1985), illetve a James Bond – Aranyszem című film (1995) ihlette őket, amelynek az énekesnő a címadó dalát énekelte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top