Sztárok

Tom Hanks angyalok és démonok között

Az Angyalok és démonok című thriller nyolc évvel ezelőtt került a könyvesboltokba, és hódította meg a világot. A tudományos kutatóközpont, amely a történet középpontjában áll, viszont mostanában került bele a hírekbe.

A regény szerint a Svájcban működő CERN-ből lopja el egy titkos társaság Földünk leghatásosabb energiaforrását. Itt történik az a gyilkosság, amely miatt a helyszínre hívják a Da Vinci-kódból ismert tudós szimbólumszakértőt, Robert Langdont. A világ legnagyobb részecskegyorsítója, amely nemrégiben kezdte meg itt a működését, természetesen még nem szerepel a kötetben.

Mivel a regény filmváltozatát éppen mostanában forgatják, Ron Howard rendező állítólag az utolsó pillanatban, már a filmezés megkezdése után átíratta a forgatókönyvet, hogy a mostanában nagy nyilvánosságot kapott részecskegyorsító is szerephez jusson. A filmben Robert Langdont ismét Tom Hanks alakítja majd.

Angyalok és démonok (Angels and Demons), hazai bemutató: 2009 májusa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top