Szabadidő

Találd meg a hozzád illőt

Azért azt már most a legelején tisztázzuk, hogy nem lesz egyszerű dolgod. Mindegyik gyönyörű, vékony, elegáns, színes és éppen neked való, ezért igazán körültekintőnek kell lenned.

Találd meg a hozzád illőtÉs, hogy miről is beszélek?
Természetesen az új digitális fényképezőgépedről. Bizonyára te is régóta vágysz egy tökéletes gépre, amellyel a fotózás öröm lehet. A legújabb Nikon COOLPIX S termékcsalád tagjai éppen ezt a célt hívatják szolgálni.

De lássuk csak mi is az, amitől ennyire különlegesek?

Amikor először rájuk pillantasz, biztosan beleszeretsz majd a formájukba és a színükbe. Amikor a kezedbe veszed őket a súlyuk és a vékony kecses formájuk fog lenyűgözni. És amikor kipróbálod, profi fotósnak fogod érezni magad. Az emberben ezért szinte percek alatt kialakul a birtoklási vágy. Akarni fogod, hogy a tiéd legyen!

Akkor hát nézzük egy kicsit részletesebben:

A forma:Nikon COOLPIX S termékcsalád gépei letisztult formát követnek, valódi 21. századi egyszerűséget sugallnak.

A színek: a trendi lilától a babarózsaszínig, a férfias feketétől az elegáns ezüstig, az izgalmas türkiz zöldön és pinken át, egészen a csodálatos kékig sok-sok színben pompáznak ezek az apró csodák.

A méret: kicsi és rendkívül karcsú, amely egy női kézbe is simán beleillik.

A belső:Nikon képalkotási szakértelmét és találékonyságát ötvözi, amely már több mint kilenc évtizede szerez örömet a világnak.

Kiváló minőségű NIKKOR objektívek, és korszakalkotó EXPEED digitális képfeldolgozó koncepciók teszik ezeket a fényképezőgépeket intelligenssé és vonzóvá.

Találd meg a hozzád illőt

Most már gondolom tényleg kíváncsi vagy a választékra. Az alábbi linkeken megtalálod a Nikon COOLPIX S termékcsalád kedvenceit. Igyekeztünk összegyűjteni minden információt, hogy a lehető legkörültekintőbben tud megtalálni a hozzád illőt.

Tarts velünk a Nikon COOLPIX S termékcsalád színes világába!

  • Nikon COOLPIX S230

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top