Sztárok

Showtime! Indul a megapörgés

Egyre feljebb emelkedik a csillaga: Szekeres Nóra lett a Megasztár női műsorvezetője – múlt szombaton debütált. Kettős szerepet szánnak neki: barátként is segítenie kell a versenyzőket. Ez jól fog állni Nórának, hiszen kedvessége amúgy is mindenkibe lelket önt.

Egy cukrászdában találkozunk, első utunk pedig a sütispulthoz vezet. Választunk egy finomságot, aztán még egyet. Végre egy nő, akivel nem kell ásványvíz mellett beszélgetni!

– Jól látom, hogy nálad nincs kampányfogyókúra egy-egy új műsor előtt, vagy most „bűnözöl”?

– Nincs, sem új műsor előtt, sem máskor. Nem vagyok a fogyókúrák híve, nálam sosem váltak be. Ha diétával leadtam némi felesleget, akkor rövidesen a kétszeresét szedtem vissza. Különben is, a gyerekek formában tartanak, annyit szaladgálok utánuk, hogy szerencsére nem maradnak rajtam felesleges kilók.

– Nagyon fiatalon szültél, félbehagyva főiskolát, tévés karriert. Nem féltél?

– Annyira szerelmes voltam, hogy nem. Semmitől. Igazából egy percig sem bántam meg azóta sem, hogy akkor férjhez mentem és gyerekeket szültem, mert mindezt úgy tettem, hogy élt bennem az összes idea, amit a kislányok magukkal hoznak a „boldogan éltek, míg meg nem haltak…” típusú mesékből.
Attól sem féltem, hogy esetleg nem lesz belőlem semmi, mert az iskolával sosem volt gondom. Bár a közgazdász szakot nem fejeztem be, mert úgy éreztem, mégsem nekem való, az olasznyelv-tanári diplomát megszereztem, és valószínűleg még tovább tanulok majd.

– Szó szerint, most, ráadásnak a műsor mellé?

– Úgy értettem, hogy a gyerekek most már kevesebb időt igényelnek, mint pici korukban, tehát akár iskolapadba is ülhetnék. De azért ez a téma nem foglalkoztat annyira, szívesebben töltöm a szabadidőmet Noával és Miluval. A mostani korszakuk nagyon izgalmas: még beavatnak a titkaikba, még mi jelentjük számukra a legtöbbet, ránk van a legnagyobb szükségük. Tudom, hogy ez az idő gyorsan elrepül… Meg akarom élni, hogy később ne azt érezzem: elszalasztottam valamit, ami már nem jön vissza.

– Látszik rajtad, hogy szeretsz anya lenni…

– Nagyon! Számomra mindig a gyerekeim lesznek a legfontosabbak. Olyan emberré szeretném nevelni őket, hogy merjenek boldogok lenni, és készek is legyenek tenni a boldogulásukért. Ha nem tudnám magamról, hogy milyen sok energiát szánok egy babára, miután megszületik, akkor többet is vállalnék. Nincs kizárva, hogy később fogok is, de tisztában vagyok a határaimmal, a terhelhetőségemmel.

A cikk folytatását megtalálod a legújabb Maximában. Keresd az újságárusoknál!
www.maximanet.hu

Tudj meg még többet Szekeres Nóráról:
Így tartja formában magát Szekeres Nóra! – videó »
Az örökmozgó anyuka: Szekeres Nóra »
Újra párban Nóra és Gergő »
Tipp:
Tv2.lap.hu »
Megasztár.lap.hu »
Műsorvezető.lap.hu »

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top