Sztárok

A zűrös sztár híres detektív lesz

Kezdetét vette Guy Ritchie legújabb filmjének forgatása. A rendező Sherlock Holmes életét viszi vászonra, és a híres detektívet Robert Downey Jr. alakítja majd. Az első forgatási hét London történelmi belvárosában zajlott, a fő helyszín a Szent Pál-katedrális volt.

Guy és stábja először felmérte a terepet, ahol a színészek elpróbálták a beállásokat. A főszereplő külseje mindenesetre már elég meggyőző a fotók alapján, a jelmeze a hagyományokat követi, kockás mellény és keménykalap. A film természetesen már csak jövőre kerül a mozikba, és nem csak Robert Downey Jr. rajongóinak lesz érdemes beülniük rá.

 

A nyomozó jobbkezét, segédjét ugyanis a hölgyek nagy kedvence, Jude Law alakítja, ő lesz Mr. Watson. A szereplőgárdában a női vonalat Rachel McAdams képviseli. További szereplőként felbukkan még Mark Strong is, aki a rendezővel ezelőtt is együtt dolgozott, Guy Ritchie RocknRolla című filmjében. A főhősnek egyébként külön előnyt jelentett a válogatás során brit akcentusa, amelyet korábban már elsajátított.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top