Sztárok

Mel B és Christina ugyanabban a hotelben

A Spice Girls egykori énekesnője újra a zenei életbe csöppent egy háziasszonyi szerep kedvéért, emiatt Londonba kellett utaznia. Mel B ugyanis már régóta Los Angelesben él, most azonban átutazta az Atlanti-óceánt.

Az énekesnő egy díjátadóra érkezett a brit fővárosba, és a dolog attól izgalmas, hogy ugyanabban a Dorchester nevű hotelben foglalt szobát, mint Christina Aguilera. Természetesen nagyon exkluzív ötcsillagos szállodáról van szó, amely minden kényelmet kielégít. Mel B a családjával érkezett, vele volt a párja, Stephen Belafonte és a 18 hónapos kislánya, Angel is. Melanie kihasználta a kis kiruccanást, hiszen Paul O’Grady Channel-divatbemutatóján is részt vett.

Mel B az Ultimo fehérnemű arca
Mel B

 

Mel B egyébként maga is érdekelt a divat területén, hiszen jelenleg ő az Ultimo fehérnemű arca és teste, és igen jó formában van. Ez valószínűleg annak is köszönhető, hogy most fog kijönni a legújabb aerobik-DVD-je. A szőke énekesnőt, Christinát pedig akkor kapták lencsevégre a fotósok, amikor a hotel előtt limuzinba szálltak férjével, Jordan Bratmannel. A Dorchester Hotel egyébként legendás hírű, hiszen az évek során számtalan hírességet látott vendégül. Megszállt itt Judy Garland, Michael Jackson, a Beatles és Marlene Dietrich is.

Christina Aguilera és férje, Jordan Bratman
Christina Aguilera és férje, Jordan Bratman

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top