Sztárok

Sárosdy Eszter: Havonta randizom a férjemmel

Sárosdy Eszter nem habozós típus: mert jókor jó döntéseket hozni. És most élvezi az életét: boldog a házassága, csodás a kisfia és teljes a karrierje. Szigorúan ebben a sorrendben.

Amikor felhívom, hogy megbeszéljük a találkozó időpontját, fejből sorolja, melyik nap melyik szakában hol van ő, hol van a férje és hol van a kisfia. Igen, szoros a beosztása. De szerinte csupán annyira, mint azoké a nőké, akik dolgoznak és családjuk is van. „Nem egyszerű feladat, hogy a munka mellett jusson idő a páromra, a gyerekre, a háztartásra és még magamra is. Szerencsére a férjem is jó szervező, úgyhogy gyakran még a szabadidőnket is beosztjuk. Ez egyszerűen nem megy másként, ha azt akarjuk, hogy ne temessenek maguk alá a tennivalók. Ki kell találnunk a napunkat.”

– Te reggel vagy adásban az ATV műsorán, a férjed, Alföldi Zoltán viszont este. Ez azt jelenti, hogy ritkán találkoztok?

– Mi másként fogjuk fel a dolgot: korábban jobban ráértünk napközben, most viszont szabad a hétvégénk, ami számunkra nagy élmény. Amióta dolgozunk, ez mindkettőnk életéből hiányzott. Élvezzük, hogy végre mi is akkor mehetünk sétálni vagy a játszótérre, amikor mások, és nem az árral szemben úszunk. Ezért nem nagy ár, ha hét közben kevesebb a szabadidőnk.

– Napközben kire tudod hagyni a kisfiadat?

– Most éppen Zoli édesanyja vigyáz Bálintra. Vannak napok, amikor vagy az egyik, vagy a másik nagymama megy a picurért a bölcsődébe, és estig vele van. Nekem pedig – ha éppen nem kell készülnöm a másnapi adásra – jut egy kevés időm magamra: elmegyek kozmetikushoz, fodrászhoz… Két bébiszitter is segít nekünk, persze felváltva. Bálint bölcsődébe jár, és az első hónapokban gyakran volt beteg. Amikor januárban kezdtem a Reggeli Jamben, rögtön az első adásnapra belázasodott. Akkor kitört a pánik, hogy ki maradjon otthon vele, de azóta már rutint szereztünk.

– Bálintot még nem mutattátok meg egyik újságban sem. Miért döntöttetek így?

– Ebben megegyeztünk Zolival, még mielőtt megszületett a kicsi. Egy gyereknek nem fotózásokra, hanem szeretetre, családra és játékra van szüksége. Majd ha a saját eszével úgy dönt, hogy szeretne közszereplő lenni, egyikünk sem fogja visszatartani.

– Azért mesélsz róla nekünk egy kicsit?

– Persze! Ő a világ legtökéletesebb embere! Két és fél éves, szereti irányítani az eseményeket, igazgatni a körülötte lévőket. Rengeteget beszél, olyan szókincse van, ami az ő korában egészen hihetetlen. Igazi híradósgyerek, felismeri a politikusokat fotóról. Esténként együtt nézzük apát a tévében, így követi az eseményeket. Mindig megbeszéljük a látottakat, és nagyon aranyos, ahogy ezeket a maga szintjén értelmezi. Nagy a mozgásigénye, kész energiabomba, még álmában sem áll le. Azon gondolkodunk éppen, milyen sport lenne megfelelő neki.

A cikk folytatását megtalálod a legújabb Maximában. Keresd az újságárusoknál!
www.maximanet.hu

Műsorvezető.lap.hu »
Tv.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top