Sztárok

Jöhet a hetedik gyerek?

A világ még alig heverte ki az ikrek születése, majd a szoptatós címlap miatti bulvársokkot, Angelina Jolie és Brad Pitt ismét tesz arról, hogy közbeszéd tárgya legyen.

Angelina, Maddox, Pax és Zahara
Angelina, Maddox, Pax és Zahara

A színésznő és szerelme még várnak addig, hogy az ikrek három hónappal idősebbek legyenek, aztán ismét belevágnak egy örökbefogadási procedúrába.

Angelina és Brad közös gyermekei – a megjegyezhetetlen nevű Knox Leon és Vivienne Marcheline – júliusban látták meg a napvilágot. A színésznőt nemrég egy show-műsorban kérdezték arról, hogy terveznek-e még gyereket. Angelina kifejezetten félénken válaszolta, hogy már készen állnak egy új csemete befogadására. Ezzel örökbe fogadott csemetéikkel (Maddox, Pax és Zahara), valamint vér szerinti gyermekeikkel (Shiloh és az ikrek) együtt hétre bővülne a gyerkőceik száma.

Hogy mikor kerülne az új gyerkőc a családba? Erre Angelina a következőt válaszolta: „Az attól függ. Az egész folyamatot csak akkor indíthatod el, ha a kicsi elérte a hat hónapos kort, és már látják, hogy nem szenved semmiben sem hiányt az új családnál.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top