Sztárok

Doktor úr a divatbemutatón

Ritkaság, hogy férfiak kedvenc időtöltései közé tartozzon a divat iránti rajongás, de néha ilyen is előfordul. Például "A Grace klinika" sármos sztárja, Patrick Dempsey esetében, aki mindig figyelemmel kíséri az aktuális trendet.

Sőt, ennél többet is tesz, hiszen a Versace-divatház férfikollekciójának arca. Ez természetesen azzal jár, hogy a divatbemutatókon képviselnie kell a céget. Patrick ennek örömmel tesz eleget, legutóbb például New Yorkban, egy művészeti gálán házigazdaszerepet vállalt a divatház főnöke, Donatella Versace mellett. Az esemény nemcsak arról szólt, hogy a milánói cég jelenlétével emelte a hangulatot, hanem jelentős támogatást is adott az intézménynek.

Az olasz divattervező háromdarabos ékszerszettet adományozott a múzeumnak – vagyis az azok elárverezéséből származó összeget. A gálán azért még mindenki megcsodálhatta az ékszereket, mert Donatella lánya – Allegra – és Christina Ricci színésznő is viselte. Természetesen mindketten Versace modellekben pompáztak. A művészetet pártoló estén még számos híresség tiszteletét tette, köztük Sting és felesége, Trudie Styler, valamint Mariah Carey és újdonsült férje, Nick Cannon is. Mindkét pár kéz a kézben sétált végig a vörös szőnyegen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top