Sztárok

Agyonlőtték a színésznő anyját és bátyját

Óriási tragédia! Az Oscar-díjas színésznő, Jennifer Hudson édesanyját és bátyját múlt hét pénteken agyonlőtte egy ismeretlen tettes.

Jennifer Hudson és édesanyja
Jennifer Hudson és édesanyja

Az 57 éves anya, Darnell Donnerson és 29 éves fia, Jason Hudson a legnagyobb valószínűség szerint családi bosszú áldozatai lettek. Az áldozatokra Jennifer édesanyjának chicagói házában találtak rá, adta hírül a színésznő sajtószóvivője.

A rendőrség szóvivője szerint egyértelműen családi veszekedés áll a borzalmas tett hátterében. A feltételezett tettes pedig nem más, mint Jennifer Hudson büntetett előéletű sógora.

A szomszédok hallották kora reggel a lövéseket, a holttesteket mégis Jennifer nővére, Julia találta meg, amikor délután hazaért a munkából. A hivatalos jelentés szerint a házba nem erőszakkal jutott be a tettes, aki az anyát fejbe lőtte, a fiát pedig a mellkasán találta el. Julia férjét azóta őrizetbe vették.

A rossz híreknek ezzel nincs vége, mert a színésznő nővérének, Juliának a hétéves fia eltűnt. Mikor Jennifer Hudson megkapta a híreket, azonnal repülőgépre szállt, és Chicagóba repült. A 27 éves színésznőt az utóbbi időben sorra érték a sikerek, valószínűleg soha nem gondolta volna, hogy ekkora tragédia árnyékolja majd be az örömét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top