Sztárok

Justin és Rihanna vérpezsdítő klipje

Nemrég jelent meg az énekesnő harmadik albuma, a Good Girl Gone Bad, és az egyik számhoz most készítettek klipet. Rihanna Justin Timberlake-et kérte fel partnerének, és az énekes boldogan vállalkozott a munkára.

Sőt, kifejezetten forró hangulatú videót forgattak, amely valószínűleg a rajongók tetszését is elnyeri majd. A Rehab című szám a kaliforniai tengerparton játszódik, Rihanna szexi bodyt visel, neccharisnyát, hozzá extra magas sarkú cipőt. Justin bőrkabátban és napszemüvegben feszít, talpig felöltözve, de ne ijedjünk meg, nem sokáig marad rajtuk sok ruha.

Az egyik jelenetben aztán egy autó motorházteteje előtt enyelegnek, már teljesen más öltözetben. Justin, úgy tűnik, népszerű az énekesnők körében, és szívesen dolgoznak együtt vele. Rihanna előtt Madonna is felkérte egy közös munkára. A 4 Minutes című szám videoklipjében hasonlóan pikáns jelenetekre került sor, megmártóztak a tengerben, és egy hatalmas sziklán heverésztek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top