Sztárok

Guy nem sokáig szomorkodott

Alig egy hét telt el Madonna és Guy Ritchie szakítása óta, és úgy tűnik, a közelgő válás egyik felet sem viselte meg túlzottan. Madonna tovább koncertezik, exe pedig a filmforgatás szüneteiben a barátaival bulizik.

A rendezőt pár napja egy filmes parti közepén találták, ahol szemlátomást nagyon jól érezte magát. Ez volt Guy Ritchie első nyilvános megjelenése a szakítás óta. A rendező széles mosollyal az arcán igyekezett eltitkolni az igazi érzelmeit, és valószínűleg az egész este arról szólt, hogy meggyőzze a nyilvánosságot, már túl van a nehezén. A rendező az új Sherlock Holmes-film szereplőivel mulatott, a munka után elindult Robert Downey Jr. és Jude Law társaságában. A helyszín a londoni White Cube galéria volt, ahol a kultúrának is áldoztak, és megnézték Sam Taylor-Wood kiállítását.

Guy megtagadta, hogy a válás körülményeiről akár csak egy szóval is meséljen, de más témákban közlékeny volt, kipihentnek tűnt, és végig mosoly ült az arcán. A bulin még számos illusztris vendég megjelent, köztük Benicio Del Toro, Hugh Grant és Daniel Craig is. A 007-es ügynök szinte az új James Bond-film bemutatójáról érkezett, amely a napokban volt Londonban, és minden oka megvan az elégedettségre, hiszen a film kitűnő kritikákat kapott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top