Sztárok

Kristóf és Tóth Gabi összemelegedett

Elég egyértelmű, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! második szériájában sokkal nehezebben alakulnak a dolgok, mint az első körben. A hírességek már az első napokban honvágyat éreztek, és veszekedésre is sor került.

Kedves pillanatok is akadtak azért, mert a két fiatal, Tóth Gabi és Steiner Kristóf a műsor legelejétől kezdve összebarátkozott. Az énekesnő a műsorvezető vállán sírta ki magát, illetve kölcsönösen biztatták egymást, hogy nem is fog olyan sokáig tartani a kaland.

A második széria szereplői valószínűleg azért viselik nehezebben a megpróbáltatásokat, mert nagyjából tudták már, hogy mi vár rájuk, és előítéletekkel és félelmekkel alaposabban felvértezve érkeztek a dzsungelbe. Amíg az első körben a hírességek napokig csak csodálták a dzsungel világát és élvezték a természet közelségét, most ez ellentétes reakciókat váltott ki. Tóth Gabi már volt bátorságpróbán, de Kristóf még nem, és valószínűleg előbb-utóbb rá is sor kerül. Valószínűleg azután újabb vigasztalásra lesz majd szükség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top